Notis Sfakianakis Fun Club Site

Τα Νέα του Νότη Σφακιάνακη για το 2010 (που εμφανίστηκε κε ο νέος του δίσκος)!

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ... ΣΤΟ ΩΔΕΙΟΝ

Έκπτωτοι Άγγελοι... στο Ωδείον! Ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στην αθηναϊκή νύκτα στο πλήρες ανανεωμένο «Ωδείον».

Με ένα θέαμα που καθηλώνει στο «Ωδείον», της οδού Πειραιώς, η φωνή του Νότη θα ηχεί σαν εκείνη τη νότα που περνάει από άνθρωπο σε άνθρωπο απ’ την απαρχή του κόσμου. Από τότε που ό,τι γεννιέται και ό,τι πεθαίνει είναι Μουσική.

Μετά από την μεγάλη περιοδεία του σε Αμερική και Αυστραλία και την κυκλοφορία της πρώτης ενότητας, με τίτλο «Κοινωνικόν» της τριλογίας του ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ, ο Νότης Σφακιανάκης ξεκινάει στις 22 Ιανουαρίου τις εμφανίσεις του στο «Ωδείον».

Ο γνώριμος χώρος της οδού Πειραιώς, -το πρώην «Έναστρον»-, του οποίου ο Νότης Σφακιανάκης υπήρξε οικοδεσπότης επί 5 χρόνια, γκρεμίστηκε και ξαναφτιάχτηκε εκ νέου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πανέμορφο, υπερσύγχρονο κτίριο, το οποίο σε τίποτε δεν θυμίζει το πρώην νυκτερινό κέντρο.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης επιμελήθηκε προσωπικά τόσο την ριζική ανανέωση και την καλλιτεχνική διαμόρφωση του χώρου όσο και την ανατρεπτική παράσταση με τίτλο, «ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ». Στην παράσταση ο Νότης Σφακιανάκης θα τραγουδάει τα μεγάλα κλασσικά πλέον τραγούδια του αλλά και το βίωμα της απώλειας, τον ύμνο των χαμένων πατρίδων και των «τρελλών» που χάθηκαν σε άβολη θυσία, θα στηλιτεύει το βόλεμα και τον ωχαδελφισμό, θα μας αφυπνίζει και θα μας εμψυχώνει αντλώντας έμπνευση από τα πιο φωτεινά και τα πιο σκοτεινά της καθημερινής ζωής. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι παρών ανάμεσά μας περισσότερο από κάθε άλλον καλλιτέχνη.

Με ένα μοναδικό θέαμα, τολμηρό στη σύλληψή του και ουσιαστικό όπως πάντα στο περιεχόμενό του, με άποψη, εκπλήξεις και εντάσεις, με ανατροπές και δυνατά συναισθήματα. Λιτός και απρόβλεπτος, όπως όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί, ο Νότης Σφακιανάκης φέτος θα εμφανίζεται κάθε βράδυ στην παράσταση του «ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ» νωρίτερα απ’ ότι τα περασμένα χρόνια, γύρω στις 12.30, και θα ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο, καταιγιστικά όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μαζί με τον Νότη, φέτος εμφανίζεται η Αμαρυλλίς καθώς και οι “BO, TNS, DT, KC” group, ο Βασίλης Δήμας, ο Μανώλης Καμπούρης, η Ιωάννα Ρόδου, η Γεωργία Μαυρουδή, η Γεωργία Βρανά, η Ραλλού και η Έστερ.

Αναπόσπαστο κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεων του Νότη, οι εξαίρετοι μουσικοί του τον ακολουθούν πιστά από το 1993, με μαέστρο τον Μανώλη Σουβατζή. Μόνιμος χορογράφος του Νότη είναι ο Gary Mardon με το μπαλέτο του, τα πρωτότυπα χορευτικά του οποίου έχουν ταυτιστεί με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό ύφος του. Ακόμα στην ομάδα του Νότη είναι ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Dj Thomas Action. Την εκτέλεση των σκηνικών έχει αναλάβει ο Γιάννης Ροδόπουλος. Τα κουστούμια των χορευτών είναι της Ρένας Μάνδρου.

Κάθε νύκτα είναι διαφορετική με τον ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ…


ΩΔΕΙΟΝ
Πειραιώς 178 και Λαμίας, Ταύρος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 - 3476606, 210 - 3476772

Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης: 11:00μμ

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ

“Κοινωνικόν”

Δυο χρόνια μετά τις πλατινένιες ΜΝΗΜΕΣ, ο Νότης Σφακιανάκης ολοκλήρωσε μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές δουλειές των τελευταίων ετών. Μια τριλογία υπό τον γενικό τίτλο ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ, η οποία αποτελείται από τρεις ενότητες με 7 τραγούδια η κάθε μία. Η πρώτη εμπνευσμένη ενότητα που κυκλοφορεί με τον κυριολεκτικό τίτλο «Κοινωνικόν» περιλαμβάνει 7 τραγούδια κοινωνικού περιεχόμενου, όπου ο Νότης ως πολίτης και ευαίσθητος δέκτης όλων όσων συμβαίνουν γύρω μας καταγράφει το σήμερα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Δύσκολα ξεχωρίζει κανείς ένα τραγούδι από αυτήν την ενότητα. Στο «Κοινωνικόν», ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίζεται οργισμένος, καταγγελτικός, μελαγχολικός και τρυφερά λυρικός. Από το «Άκου φίλε» (Μουσική: Χριστόφορος Γερμενής, Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος), τον προάγγελο του δίσκου που άμα τη εμφάνισή του εκτοξεύτηκε στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όπου ο Νότης Σφακιανάκης εκφράζει το δίχως άλλο με σαφήνεια και παρρησία τα συναισθήματα και τις σκέψεις των περισσότερων από εμάς. Κι από το δυναμικό ζεϊμπέκικο –φόρο τιμής στον ηρωϊκό Σολωμό Σολωμού, με τίτλο «Ήταν τρελλός» (Μουσική: Βασίλης Δήμας, Στίχοι: Χρήστος Κρετσόβαλης), ως το «Εξαρτημένε Καλλιτέχνη» (Μουσική: Γιάννης Κώνστας, Στίχοι: Χρήστος Κρετσόβαλης) και το «Δεν υποχωρώ» (Μουσική: Κώστας Λογοθετίδης, Στίχοι: Κώστας Στάθης), τα νέα τραγούδια του Νότη είναι μια ακόμη κατάθεση ψυχής ενός αληθινού δημιουργού.

Αληθινός, βαθιά ανθρώπινος και τολμηρά αυτοβιογραφικός, ο Νότης Σφακιανάκης καταγράφει την απώλεια, σε ένα από τα συγκλονιστικότερα τραγούδια του δίσκου, με τίτλο «Αδελφέ μου» (Μουσική, στίχοι: Βασίλης Δήμας). Μιλάει λιτά και ουσιαστικά, αφιερώνοντας μια τρυφερή μπαλάντα στον γιο του, «Της ζωής μου το στολίδι» (Μουσική, στίχοι: Αλέξης Καραβέργος) και στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον, στο εξαιρετικά επίκαιρο, κοινωνικοπολιτικό τραγούδι, με τίτλο «Μπόγιας» (Μουσική: Βασίλης Κελαϊδής, Στίχοι: Νίκος Βαξαβανέλης). Η διεύθυνση παραγωγής του δίσκου είναι του Μανώλη Βλάχου.

Το «Κοινωνικόν», που αποτελεί την πρώτη ενότητα ενός κύκλου νέων μεγάλων τραγουδιών του Νότη Σφακιανάκη κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στις 14 Δεκεμβρίου στα δισκοπωλεία με προνομιακή τιμή 7 ευρώ. Αναμένουμε τους επόμενους μήνες το «Ερωτικόν», με 7 τραγούδια ερωτικού περιεχομένου και το «Χορευτικόν», με 7 τραγούδια χορευτικού περιεχομένου για να ολοκληρωθεί η τριλογία ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ.

Ένα έργο τολμηρό στην σύλληψή του –όπως όλοι οι δίσκοι του Νότη–, καθηλωτικό, επίκαιρο και αιχμηρό και ταυτόχρονα διορατικό για όλα κείνα που περιμένουμε, κι ονειρευόμαστε. Ένας δίσκος που μας αφορά. Σκηνοθετημένος, ενορχηστρωμένος και ερμηνευμένος με την γνωστή ευαισθησία αλλά και μαεστρία του Νότη Σφακιανάκη να ανιχνεύει με πάθος το σπουδαίο μέσα στα μικρά, απλά κι ουσιαστικά ζητήματα της κάθε μέρας.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ

Ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι ο φιλοξενούμενος του Γιάννη Ζουγανέλη την Τρίτη 5/5 (18:00)στο στούντιο του ARRENA 89,2.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η UNIVERSAL MUSIC σας προσκαλούν στην απονομή τιμητικού βραβείου στον ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, για τις 900.000 πωλήσεις των δίσκων: «ΜΝΗΜΕΣ», «ΑΝΑ…ΓΕΝΝΗΣΙΣ», «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ», «ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ», «ΝΥΚΤΕΣ… ΜΑΓΙΚΕΣ»O ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΕ «ΕΝΑΣΤΡΕΣ» ΝΥΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Μετά από τέσσερις ανεπανάληπτες χρονιές ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ο πρωταθλητής της αληθινής νυχτερινής διασκέδασης ανοίγει τις πόρτες του «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» και πάλι στο κοινό του στις 14 Νοεμβρίου.

Για πέμπτο χειμώνα ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στο «Έναστρον», κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν της πολύχρονης και επιτυχημένης πορείας του. Ο λόγος είναι ότι το «Έναστρον» είναι ένας χώρος που ο ίδιος δημιούργησε, εγκαινίασε και ο κόσμος αποδέχτηκε από την πρώτη στιγμή κάνοντάς το στέκι του.

Φέτος ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης με την τεράστια «προίκα» από τραγούδια που τραγουδά όλη η Ελλάδα, ετοιμάζει ακόμα ένα μοναδικό υπερθέαμα με πολλές ανατροπές, μουσικές και εικαστικές. Με οδηγό τα συναισθήματα της στιγμής ο ΝΟΤΗΣ «παίζει» με όλες τις κλασικές λαϊκές και τις καινούργιες επιτυχίες του από τον πλατινένιο του δίσκο «ΜΝΗΜΕΣ», δομώντας ένα πρόγραμμα με άποψη.

Μαζί του η μοναδική ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, η οποία έχει χαράξει την ίδια πορεία με τα εξαιρετικά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει τα τελευταία 20 χρόνια. Οι δυο καλλιτέχνες μαζί, στη συνεργασία της χρονιάς, θα κάνουν τις Αθηναϊκές νύχτες απρόσμενα έναστρες, φαντασμαγορικές και μαγικές.

Μαζί τους εμφανίζονται οι: Βασίλης Δήμας, Μανώλης Καμπούρης, Ιωάννα Ρόδου, Βίκη Παπαδοπούλου, Νίκη Κορρέ, Χριστίνα Σάλτη και οι Δήμος Μπέκε, Φωτεινή Ράλλη.

Αναπόσπαστο κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεων του ΝΟΤΗ είναι οι εξαίρετοι μουσικοί του, που τον ακολουθούν πιστά από το 1993, με μαέστρο τον Μανώλη Σουφατζή. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος της Καίτης Γαρμπή έχει ο Κώστας Λαϊνάς.

Μόνιμος χορογράφος του ΝΟΤΗ είναι ο Gary Mardon με το 12μελές μπαλέτο του. Τα πρωτότυπα χορευτικά του οποίου έχουν ταυτιστεί με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό ύφος του ΝΟΤΗ.

Ακόμα στην ομάδα του Νότη είναι ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Dj Thomas Action.
Τα εντυπωσιακά σκηνικά υπογράφει ο Αντώνης Χαλκιάς. Την εκτέλεση των σκηνικών έχει αναλάβει ο Μιχάλης Λακουβάρδος και ο Νίκος Σταμπουλής. Τα κουστούμια των χορευτών είναι της Ρένας Μάνδρου.

Το κοινό αδημονεί να απολαύσει τον μοναδικό λαϊκό ερμηνευτή από τις 14 Νοεμβρίου. Σε ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο και γεμάτο εκπλήξεις.

Κάθε νύχτα είναι διαφορετική
με τον ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ…
…αλλά πάντα «έναστρη»!

Έναστρον
Πειραιώς 178 και Λαμίας, Ταύρος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 – 3476606, 210 – 3476772
Ώρα έναρξης: 11:00μμ
Από Πέμπτη έως Σάββατο


«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» ΝΕΟ VIDEO CLIP

Ξεχωριστός. Ιδιαίτερος. Αυθεντικός....
Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ο τελευταίος γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής μεταμορφώνεται σε ... κινηματογραφικό αστέρα της δεκαετίας του ΄60, για τις ανάγκες του νέου του video clip “Δεν είμαι σαν τους άλλους”!
4ο τραγούδι-επιτυχία, από τον τελευταίο του δίσκο «Μνήμες», ο οποίος αγαπήθηκε από το κοινό κι έγινε πλατινένιος από την πρώτη κιόλας στιγμή, κατακτώντας με τα τραγούδια του τις καρδιές των ανθρώπων και τα ραδιόφωνα της χώρας!
Στο “Δεν είμαι σαν τους άλλους”, σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ κάνει πάλι τη διαφορά! Εμφανίζεται με μια ορχήστρα της δεκαετίας του ΄60 επί σκηνής να ερμηνεύει το τραγούδι του, που αφηγείται μια ιστορία αληθινού έρωτα, ενώ σαν φύλακας άγγελος παρακολουθεί το ερωτευμένο ζευγάρι της ιστορίας. Ώσπου τα δεδομένα αλλάζουν, και η υπόθεση εξελίσσεται...
Ατμοσφαιρικά, γρήγορα και άμεσα τα πλάνα του Μανώλη Τζιράκη οπτικοποιούν το τραγούδι του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ. Δανείζονται την αίγλη και την πατίνα της νυχτερινής Αθήνας του ΄60, που επισφραγίζει η μοναδική ερμηνεία του Νότη, φέρνοντας αυτή τη δυναμική χορευτική ρούμπα ξανά στο σήμερα! Το video clip αποκαλύπτει τη συγκίνηση που κρύβουν οι στίχοι του τραγουδιού καθώς και το μεγαλείο της ψυχής εκείνων που ξέρουν να αγαπάνε και να συγχωρούν με πράξεις κι όχι με λόγια.
Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ σίγουρα δεν είναι σαν τους άλλους!
Το επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά η μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία του ασυμβίβαστου αυτού καλλιτέχνη. Δεν είναι άλλωστε τυχαία ο πιο εμπορικός λαϊκός τραγουδιστής!

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» - 4ο ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΕΣ «ΜΝΗΜΕΣ»

Ο τελευταίος πλατινένιος δίσκος του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, «ΜΝΗΜΕΣ» περιέχει 16 τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν μεγάλες πανελλήνιες επιτυχίες όπως το «Πάρτα», «Αριστερά», «Τα κλεμμένα». Το τέταρτο τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει και παίζεται στα ραδιόφωνα είναι το «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα. Είναι μια λαϊκή χορευτική ρούμπα, την οποία ερμηνεύει μοναδικά ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ θα ξεκινήσουν στις 14 Νοεμβρίου για πέμπτο συνεχή χειμώνα στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ σίγουρα δεν είναι σαν τους άλλους!
Το επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά η μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία του ασυμβίβαστου αυτού καλλιτέχνη. Δεν είναι άλλωστε τυχαία ο πιο εμπορικός λαϊκός τραγουδιστής!

«ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ» ΝΕΟ VIDEO CLIP

Στο φως της παιδικής του μνήμης και στη φωτιά του γενέθλιου (από τη μητέρα) τόπου ξετυλίγονται τα πλάνα του νέου video clip του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, «Τα κλεμμένα».

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ με τη φωνή του και το ερμηνευτικό του ήθος ανασύρει μνήμες του Ελληνισμού της Σμύρνης. Κι ενώ τα λόγια του, που κουβαλούν φορτίο βαρύ, διαδέχονται σκηνές από την καταστροφή της πόλης, ο ίδιος, μέσα από μια ιστορία δυνατή, μιλάει για κείνα που σώθηκαν... Τα κρυμμένα, «κανέλα, σμύρνα, και νερό, από τα παράλια θαρρώ, και λίγο χώμα από τα μέρη τα κλεμμένα...»

Αυτός είναι κι ο τίτλος του τραγουδιού «Τα κλεμμένα» (Αγιά-Σοφιά), που συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο του δίσκο «ΜΝΗΜΕΣ», ο οποίος κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου, ακούστηκε, αγαπήθηκε κι έγινε πλατινένιος από την πρώτη στιγμή!

Ιδιαίτερο, βιωματικό, αυθεντικό το τραγούδι του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, σε μουσική του Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Ντιάνας Τζόβολου, εγγράφεται και στη δική μας πλέον μνήμη μέσα από τη ματιά του σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη, και την αγάπη όλων όσων παρακολουθούν τη λαμπερή πορεία του ασυμβίβαστου αυτού καλλιτέχνη.


ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΕΣ «ΜΝΗΜΕΣ» ΣΤΗΝ ΚΩ

Μια από τις ιδιαίτερες πατρίδες του, την Κω, επέλεξε ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ για να γιορτάσει την απονομή του πλατινένιου του δίσκου «ΜΝΗΜΕΣ». Με καθυστέρηση 2 μηνών, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο καλλιτέχνης ήθελε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή να τη μοιραστεί με τους δικούς του ανθρώπους, που έχουν καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις «ΜΝΗΜΕΣ» του. Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο μέρος που μεγάλωσε, την αγαπημένη του Κω, ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ έκανε την απονομή του πλατινένιου δίσκου του ανάμεσα στους συγγενείς, στους φίλους και σε άλλα αγαπημένα του πρόσωπα. Όλοι οι κάτοικοι της Κω βρέθηκαν στο πλάι του, χάρηκαν με τη χαρά του και του έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και το θαυμασμό τους. Ήταν μια ιδιαίτερη απονομή γεμάτη όμορφα συναισθήματα και «ΜΝΗΜΕΣ».

«Όταν οι μνήμες ξεθωριάζουν,
όταν εύκολα ξεχνάς,
την ζωή σου δεν σεβάσθηκες!
Για αλήθεια μην μιλάς
την αλήθεια δεν την ξέρεις
αφού δεν θυμάσαι!!!»

Νότης ΣφακιανάκηςΠΛΑΤΙΝΕΝΙΕΣ «ΜΝΗΜΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τίτλο του πιο εμπορικού λαϊκού τραγουδιστή με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «ΜΝΗΜΕΣ».

Οι «ΜΝΗΜΕΣ» του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ κυκλοφόρησαν στις 25 Νοεμβρίου και έγιναν πλατινένιες από την πρώτη στιγμή. Αυτό αποδεικνύει την εμπορικότητα του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και τη μεγάλη απήχηση που έχει στον κόσμο.

Το τραγούδι «Πάρτα», που ακούστηκε πρώτο από τον πολυαναμενόμενο, νέο του δίσκο, ήδη παίζεται από όλα τα ραδιόφωνα κερδίζοντας τις καρδιές του κόσμου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τα 16 νέα τραγούδια του δίσκου «ΜΝΗΜΕΣ».


ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - «ΜΝΗΜΕΣ» Ο δίσκος που περιμένει όλη η Ελλάδα είναι γεγονός!

Δυο χρόνια μετά από τον διπλά πλατινένιο δίσκο «Ανα…γέννησις», ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ είναι στο στούντιο και προετοιμάζει τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ».

Προάγγελος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του είναι το τραγούδι «Πάρτα», σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα. Η νέα επιτυχία του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ «Πάρτα» είναι ένα τραγούδι που θέλεις να το ακούς συνέχεια και να το τραγουδάς. Σε λίγες μέρες θα το ακούτε σε όλα τα ραδιόφωνα.

Ο νέος δίσκος του ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, «ΜΝΗΜΕΣ» κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου με 16 νέα τραγούδια– 16 νέες επιτυχίες. Ένας ακόμα δίσκος του ΝΟΤΗ που θα κάνει πλατινένιες πωλήσεις και θα τραγουδηθεί από όλους τους Έλληνες.

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ θα παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια ζωντανά κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τον Νοέμβρη στο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ».

Αρχείο Νέων

                                   Γράψε το σχόλιο σου ;)